ORGANIZACIJA IZLETA


Izleti s brodom - Fish picnic

Polazak svakim danom u 10:00 h. Tijekom razgledavanja trogirskog akvatorija poslužuje se piće dobrodošlice (dalmatinska rakija, vino). Na ruti prema Maslinici (otok Šolta) plovi se preko Krknjaša (otok Drvenik Veli). U 11:00 h stiže se u Maslinicu. Razgledavanje mjesta, mogućnost kupanja. Polazak u 12:30 prema uvali Rat (Čiovo). U 13:15 h služi se ručak. Menu je sljedeći: riba, kruh, salata, svježe voće, vino, sok i kava ( neograničeno). Nakon ručka gosti mogu uživati na prekrasnoj plaži uvale i kristalno čistom moru. U 16:00 je povratak. Tijekom cijelog putovanja na brodu se poslužuju vino, sok, voda, keksi i domaća rakija. Hrana i piće su uključeni u cijenu.
Ako se odlučite za Glass Boat (brod sa staklenim dnom), možete promatrati dno trogirskog akvatorija tijekom cijelog putovanja.

UPIT ZA REZERVACIJU
Avanturistički izleti - Rafting na Cetini

Za one željne aktivnijeg odmora i ljubitelje vodenih sportova organiziramo rafting na rijeci Cetini. Rafting staza duga je 9 km, a prolazi se za oko 3 sata kroz kanjon jedne od najljepših hrvatskih rijeka gdje se kroz čitavu stazu neprestano izmjenjuju brzaci, slapovi, pećine i mirni dijelovi rijeke s bogatom florom i faunom. Temperatura vode u sezoni je oko 20 stupnjeva, a zraka oko 30 stupnjeva, pa je pogodna za kupanje, hidro masaže i slično. Spust ne zahtijeva posebnu fizičku pripremu i nije potrebno prethodno iskustvo, te mogu sudjelovati i djeca uz prisustvo roditelja (povremeno su potrebni kombinirani manevri u uskim prolazima).
Prepustite se i Vi u opuštajućem, a ujedno uzbudljivom uživanju u prirodnim ljepotama kanjona rijeke Cetine i istraživanju fenomena dalmatinskog krša.

UPIT ZA REZERVACIJUOrganizacija izleta i putovanja
Ostrog Turistička Agencija